Arbejdsgruppe skal se på Parkens udvikling

Parken Sport & Entertainment, Københavns Kommune og DBU vil nedsætte en fælles arbejdsgruppe, der skal se på den fremtidige udvikling af Parken og nærområdet omkring nationalstadionet med særligt fokus på området mellem Parken og Østerbro Stadion.

Her vil et nyt hovedsæde til DBU være et tema, ligesom arbejdsgruppen skal undersøge mulighederne for en bæredygtig kapacitetsudvidelse af stadion. PSE og Københavns Kommune har afsat i alt to millioner kroner til arbejdet hen mod en fælles plan, der også kommer til at involvere de lokale idrætsklubber i området.
 
Parken og området omkring nationalstadionet har gennem mere end 100 år været helt centralt i udviklingen af dansk fodbold og idrætsliv.

Nu skal en arbejdsgruppe, nedsat i samarbejde mellem DBU, Københavns Kommune og Parken Sport & Entertainment, der ejer Parken, undersøge hvordan stadion og området omkring skal udvikles i fremtiden: