Olympiske legeTopnyheder

Discovery tilbyder adgang til alle OL-konkurrencer

Den 26. juli indledes de 33. olympiske i Paris. En begivenhed der vil fylde det meste i mediebilledet frem til afslutningen den 11. august.

Blandt andet tilbyder Discovery via streamingtjenesten Max, der lanceres 21. maj, adgang til alle konkurrencer og indslag fra Paris 2024 live og on demand i alle abonnementsløsninger.

Seere, der ser OL på Max, vil opleve Paris fra første parket, når der sendes fra studierne beliggende på toppen af det fantastiske Hotel Raphael – også kaldet WBD House – med udsigt til det ikoniske Eiffeltårn og med Triumfbuen i baggrunden. WBD House vil være hjemsted for førsteklasses indhold, analyser af dagens konkurrencer samt besøg af nogle af OL’s største stjerner.

I alt vil WBD House have fire studier, der anvendes af produktionsteams fra Storbritannien, Sverige, Frankrig, Polen, Italien og Tyskland samt tre stand-up-positioner, hvoraf en vil blive anvendt af WBD’s globale nyhedskanal CNN samt live-udsendelser for Spanien, Finland og Danmark.

WBD dækkede første gang OL i 2018, og kunne i 2022 rapportere én milliard minutter streamet indhold på tværs af discovery+ og Eurosport App under De Olympiske Vinterlege i Beijing 2022. Til OL i Tokyo 2020 så mere end 372 millioner mennesker i Europa med via WBD’s kanaler og streamingplatforme sammen med 45 licenspartnere som en del af strategien for at bringe OL ud til det bredest mulige publikum.

Husk at du i bogen 50 Utrolige Historier fra Sportens Verden kan læse masser af utrolige OL-historier. Bogen kan du købe via SportsBog.dk på dette link.