Hele ishockey-VM 2021 skal afvikles i Riga

Der kommer ikke ishockey-VM til Danmark i 2021. Herning havde ellers lagt billet ind på den del af mesterskaberne, der skulle have været afviklet i Hviderusland, men som blev frataget arrangørerne af den internationale ishockeyunion (IIHF).

I stedet bliver det Riga i Letland, der skal være værter for hele turneringen. Oprindeligt var det planlagt, at kun halvdelen af turneringen skulle spilles i den lettiske hovedstad. Men nu bliver det altså hele turneringen.

Der skal spilles i henholdsvis Arena Riga og i Olympic Sports Centre, der vil blive ombygget til ishockeyarena. Der er blot 150 meter mellem de to ventes. Alle 16 deltagende hold skal dermed bo på samme hotel.

“jeg vil gerne takke vores medlemmer fra Danmark og Slovakiet for deres villighed til at være værter for VM med så kort frist”, udtaler IIHF præsident René Fasel blandt andet.