Diverse sport

Gansu Hengyuan Dongli Nyt Energi Aktieselskab deltog i Verdens fremtidige energitopmøde og annoncerede sin industrielle investeringsplan

Fra den 15. til den 20. april 2024 deltog repræsentanter for Gansu Provincial Government of China og Jiuquan Kommunal Regering i Verdens fremtidige energitopmøde i Abu Dhabi, der også besøgte Dubai og Saudi-Arabien. I denne periode underskrev Gansu Hengyuan Dongli Nyt Energi Aktieselskab kontrakter med flere internationale solenergikøbere, der åbnede nye internationale salgskanaler for kinesiske solcellevirksomheder.

Lederen af Gansu-provinsen og borgmester i Jiuquan deltog i underskrivelsesceremonien i Dubai. Ved underskrivelsesceremonien sagde Ms. Xian Xiaoli, præsident for Gansu Hengyuan Dongli Ny Energi Aktieselskab: “Grønt og velstand sammen” er udviklingsmålet for Gansu Hengyuan Dongli Ny Energi Aktieselskab, og “Teknologiprioritet og kvalitet først” er standard, som Hengyuan Dongli overholder ved udforskning af nationale og internationale markeder.

Gansu Hengyuan Dongli Ny Energi Aktieselskab: har reageret på Kinas strategiske opfordring om “Carbon Peaking and Carbon Neutrality”. Det 6GW fotovoltaiske modulbaseprojekt, det investerede i Jiuquan City, dækker et område på 152 mu med en investering på omkring 4 milliarder yuan RMB (ca. 553 millioner USD), hvoraf 2,4GW produktionslinje er blevet færdiggjort og sat i drift. De resterende produktionslinjer er under opbygning. Virksomheden planlægger at investere i et yderligere 5GW højeffektivt batteribaseprojekt, der dækker et område på omkring 240 mu, med en investering på omkring 4 milliarder yuan RMB (ca. 553 millioner USD). For at danne en helt lukket kredsløb for Hengyuan ny energiudstyrsfremstillingsindustri og bygge en ny demonstrationspark for energiudstyrsfremstillingsindustrien planlægger virksomheden at bygge en inverterfabrik, en fotovoltaisk beslagfabrik og en lednings- og kabelfabrik i et senere stadium , der dækker et område på omkring 160 mu og investerer omkring 2 milliarder yuan.

Hengyuan Photovoltaic Module fokuserer på høj effekt og ekstrem pålidelighed og er forpligtet til at reducere de samlede systemomkostninger og forbedre investorernes indkomst. Det vedtager det nyeste højeffektive intelligente produktionslinjeudstyr til at opfylde forskellige specifikationer for produkter såsom 182 og 210. Det har etableret et dybtgående samarbejde med mange kendte virksomheder i ind- og udland for i fællesskab at fremme F&U og anvendelse af nye energiteknologier . Desuden har det etableret et nyt energiteknologisk forskningsinstitut i Jiuquan, Gansu-provinsen, ledet af et team af nationale eksperter og akademikere fra Kina, med fokus på investeringer i F&U-området af nye energiteknologier. Dette vil sikre den kontinuerlige opgradering og iteration af virksomheders industrielle teknologier og fremme den hurtige udvikling af nye energiindustrier i de lokale og endda vestlige regioner med tjenester.

Dette er resultatet af udviklingsvisionen fra Gansu Hengyuan Dongli Nyt Energi Aktieselskab inden for fotovoltaisk ny energi, baseret på den vestlige del af Kina, der betjener hele landet og vender mod Centralasien og endda det globale marked.

Firma: Gansu Hengyuan Dongli New Energy Limited Company
Kontakt: Meng Lu
E-mail: Salesoffice@hengyuannewenergy.com
Hjemmeside: www.hengyuannewenergy.com
YouTube:https://www.youtube.com/watch?v=gzeTRyUS3sk
Tlf.: +86156 2023 3138
Adresse: Jiuquan Ny Energi Omfattende udnyttelse industripark, Hengyuan Road, Suzhou District, Jiuquan City, Gansu Province, Kina