Kæmpe underskud hos FC Helsingør

Helsingør Dagblad skriver at 1. divisionsklubben FC Helsingør i perioden fra januar 2019 til juni 2020 har et underskud på hele 17,5 millioner kroner.

“Vi har fået forsikringer fra den amerikanske investorgruppe om, at driften er sikret i lang tid. Det er et dårligt regnskab, men vi vidste godt, at det ville ende i den størrelsesorden. Med de udfordringer vi har haft, siden vi overtog klubben i marts 2019, har der været et enormt arbejde for at holde klubben oven vande. Det har været svært i den her tid, men vi er på rette vej, og klubben eksisterer også efter, vi har indsendt det her årsregnskab”, udtaler klubbens direktør Jim Kirks ifølge FC Helsingør.

Avisen skriver at klubben har fastholdt et stort set-up på trods af nedrykningen il 2. division, hvor indtægterne har været markant mindre. Coronakrisen har desuden give færre indtægter.

Den amerikanske investorgruppe med navnet Helsingør USA LLC overtog klubben 1. marts 2019.  Dette på et tidspunkt hvor klubben tilsyneladende stod tæt på konkurs. Siden er sikret oprykning til 1. division.