Flere overraskelser i NordicBet Ligaen

Søndagen bød på flere overraskelser i NordicBet ligaen. Største overraskelse var at Fremad Amager på udebane besejrede Fredericia. 2-1 vandt Amager-holder, og bevægede sig dermed væk fra bunden. Lucas Engel scorede begge Fremad Amagers mål.

Måske lige så overraskende lykkedes det for FC Roskilde at slå topholdet Viborg FF med 3-1 hjemme. Roskilde er dog fortsat nederst i ligaen.

Superliganedrykkerne fra FC Helsingør og Lyngby spillede 1-1, og er begge i nedrykningsfare. I lokalopgøret på sydsjælland besejrede Næstved overraskende HB Køge. Dermed er Næstved på ligaens tredjeplads, mens HB Køge nu er nede som nr. fem. På ligaens andenplads er nu Silkeborg IF, der hjemme besejrede Hvidovre, der ellers var foran 2-1 med ti minutter igen, men altså tabte 2-3.