Den danske ishockeyliga sendes live online

Danmarks bedste ishockeyliga, Metalligaen, har fået ny hjemmebane. Den nye sæson indledes den 1. september og Metal Liga-kampe vises på platformen Metalligaen.tv. I alt handler det om cirka 265 kampe fordelt på grundspil, slutspil og finaler. 

”Vi har investeret i de eksklusive rettigheder til Metal Ligaen, fordi vi tror på ligaen. Den bedste ishockeyliga er et af de stærkeste sportbrands i Danmark, og vores opgave bliver at forædle Metal Ligaen yderligere,” siger Anders Antonsen, der er CEO for Sportway i Danmark. Tidligere i år sikrede Sportway sig retten til både at producere og streame alle kampe eksklusivt fra Metal Ligaen de kommende seks år.

”Det er en langsigtet investering, og vi er sikre på, at vi sammen med klubberne kan tage Metal Ligaen til det næste niveau. Vi tror på, at tiden er moden til at give den danske liga sin egen ”arena”, og det er derfor, vi nu lancerer streamingplatformen Metalligaen.tv. Her kan man se alle kampe live og tidsforskudt,” fortæller Anders Antonsen.

Et abonnement på Metalligaen.tv koster 99 kroner om måneden, mens man med fordel kan vælge at købe at årsabonnement til 699 kroner.