Store sportskonferencer kommer til fyn

  • dtalerne er den tidligere cykelkoryfæer og nuværende transportkommisær i Manchester Chris Boardman samt den nuværende profesionelle cykelrytter Ashleigh Moolman Pasio
  • Odeon lægger rammer til konferencen, der strækker fra 26.-27. okt. med cykelture i Odense, som en del af programmet på dag 2

Til marts er det så den europæiske cykelunion (UEC), der kommer forbi Fyn med deres årlige kongres, og blot et par dage før Tour-feltet fræser hen over Storebælt samles ikke mindre end 450 journalister, forskere, og repræsentanter fra forskellige idrætsorganisationer i Odense til Play the Game-konferencen.

“Alle disse værtskaber, som trækker konferencegæster til Fyn og sikrer vigtig erhvervsturisme til øen, har på den ene eller anden vis fået en hjælpende hånd til en blød landing på Fyn i kraft af vores arbejde med tiltrækning af de store sportsevents”, fortæller Jakob Staun, der er eventchef hos Destination Fyn.