Lombardiet Rundt kan ses i 185 nationer

Lørdag køres udgave nr. 114 af cykelmonumentet Lombardiet Rundt. Det klassiske cykelløb vil kunne ses live i 185 forkellige nationer.

De 185 nationer er fordelt på alle fem af verdens kontinenter. RAI producerer tre timers live action, og sender live på RAI 2 fra kl. 15:30 til 18:50. Eurosport viser løbet i det meste af Europa, dog ikke Frankrig samt Australien og Sydøstasien. I Frankrig, Belgien, Tyskland og Schweiz vises desuden via andre netværk.

I Sydafrika vises Lombardiet Rundt via Supersport, i Mellemøsten og Nordafrika via Abu Dhabi Sports channel, i USA, Canada og Mexico via TUDN og i Sydamerika via ESPN. I Kina livestreames via Zhibo.TV og i New Zealand er det Sky Sport, der sender.

Følgende danskere deltager i løbet:

41 Jakob Fuglsang (Astana)
103 Jesper Hansen (Cofidis)
116 Mikkel Honoré (Deceuninck-Quick Step)
127 Magnus Cort (EF Pro Cycling)
216 Jonas Vingegaard (Jumbo Visma)