Nykredit er ny olympisk partner

Nykredit har underskrevet en aftale med Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Team Danmark, som betyder, at den foreningsejede finansvirksomhed bliver officiel OL-partner.

I dag er det officielt, at Nykredit har meldt sig under fanerne hos DIF og Team Danmark for at støtte de danske atleter op til og under det forestående OL i Tokyo i 2020.

Hos DIF er formand Niels Nygaard glad for, at Nykredit træder ind i rækken af OL-partnere, der i forvejen tæller traditionsrige danske virksomheder som Ørsted, Arla og Salling Group.

”Vi er meget glade for, at vi nu også har en OL-partner fra den finansielle sektor, og vi er især glade for, at det er Nykredit. Nykredit er vokset ud af foreningsdanmark og er i dag fortsat ejet af en forening. De atleter, der næste år skal repræsentere Danmark i Tokyo, er også vokset ud af foreningsdanmark. På den måde passer Nykredit perfekt som OL-partner,” udtaler Niels Nygaard.

I Nykredit ser koncernchef Michael Rasmussen frem til samarbejdet med DIF, Team Danmark og atleterne.

”I Nykredit tror vi på hele Danmark, og vi er stolte af at få lov til at bakke op om de dygtige atleter, som i Tokyo netop samler hele Danmark bag sig. Samtidig glæder jeg mig til, at vi i Nykredit kan komme tættere på atleterne og lære af dem, så vi her i virksomheden bliver bedre til det, vi gør. På den måde bliver både atleterne og vi i Nykredit stærkere sammen,” udtaler koncernchef Michael Rasmussen.

OL i Tokyo skydes i gang med en åbningsceremoni fredag den 24. juli 2020, og Team Danmarks formand Frank Jensen sætter stor pris på Nykredits støtte hele vejen til Tokyo om godt et år.

”Det er fantastisk, at vi nu også får Nykredit med på holdet som olympisk partner. I Team Danmark arbejder vi for at udvikle dansk eliteidræt på en ansvarlig måde i tråd med danske værdier, og vi er meget glade for, at en virksomhed som Nykredit, der er bredt forankret i hele landet, bakker op om det arbejde og støtter de danske atleter frem mod OL i Tokyo i 2020,” siger Team Danmarks formand, Frank Jensen.