Er Nicolai Jørgensen på vej væk fra Feyenoord?

Nicolai Jørgensen er en af de store stjerner på det danske landshold, men det har mildest talt ikke gået godt for Jørgensen hos Feyenoord Rotterdam, hvor han spiller til dagligt. På det seneste har der endda været tale om han er på vej væk fra klubben.

Næsten for godt til at være sandt
Nicolai Jørgensen fik en fantastisk debutsæson i den hollandske klub Feyenoord Rotterdam, hvor han stod bag 11 assist og blev topscorer med 21 mål. Jørgensen blev også den 28. dansker, der har formået at vinde den hollandske Æresdivision. Men i denne sæson har han ikke haft ligeså meget held med sig og der er altså tale om hvorvidt han er på vej væk fra klubben.

Er han på vej væk?
Den danske landsholdspiller har tilbragt meget tid på bænken i den indeværende sæson. Derfor har Jørgensen også meldt ud offentligt, at han bliver nødt til at tale med klubben om sin situation for at finde ud af, om han skal skifte til en anden klub i det kommende transfervindue.

Desværre for Jørgensen har han heller ikke haft heldet med sig, når han har været inde på banen. Betting tips har også vist at Feyenoord ville få svært ved at tage en udebanesejr mod Utrecht, da odds stod til 2.20. Kampen endte også 3-2 til hjemmebaneholdet, så Feyenoord tog ikke sejren på trods af gode mål af Sam Larsson og Robin van Persie.

Jørgensen var ikke selv med i kampen, da han tidligere på året fik Jørgensen en uheldig rolle da han blev udvist med rødt kort for at sparke en modspiller ned, da der kun var en halv time tilbage af kampen mellem Feyenoord og Heracles. Det betød karantæne på to kampdage og en bøde.

Træneren Giovanni van Bronckhorst  var også ude og skælde den danske spiller ud offentligt efter kampen, da han udmeldte at det var tåbeligt og at et rødt kort i så vigtig en kamp ikke er acceptabelt. Men træneren skal han ikke bekymre sig over længe, da det allerede er blevet offentliggjort at Jaap Stam tager over for Giovanni van Bronckhorst i den næste sæson.

Følg Nico helt tæt på
Du har mulighed for at følge Nicolai Jørgensens beslutning helt tæt på i TV2-Zulu programmet “Kærester med landsholdet”. Her er Jørgensen i centrum med konen Theresa Kofoed Jørgensen.

Første sæson af programmet er slut, men kæresterne og konerne er allerede i fuld i gang med at filme den nye sæson, hvor vi altså sikkert kommer til at høre lidt mere om Nicolai Jørgensens mulige klubskifte for åben skærm.

Det hele afhænger dog meget af klubben, da Jørgensen tidligere har talt med Feyenoord om at skifte væk derfra, men der havde den hollandske klub ikke interesse i en transfer af den danske spiller. Tidligere har rygtehistorier sendt Jørgensen til Newcastle i England, men i denne omgang er der ingen forlydender om hvor han rent faktisk kan ende op efter sommerferien. Det vil tiden vise, hvis det kommer til at ske.