Fra 0-3 til 4-3. Vanvittigt comeback af Fremad Amager

Efter en halv times spil af onsdagens NordicBet liga kamp mod Lyngby i Sundby Idrætspark var hjemmeholdet Fremad Amager bagud 0-3. Et fuldstændigt håbløst forsvar gjorde det let for Lasse Nielsen, Adnan Mohammed og Jeppe Kjær at sætte bolden i mål. Dermed lignede det en afgørelse af den vigtige kamp mellem to hold, der kæmper om at få kontakt til den øverste del af Danmarks næstbedste fodboldliga.

Heldigvis for hjemmeholdet lykkedes det dog for Markus Bay at reducere inden pausen.

Men med ti minutter igen var det de færreste af de mere end 1600 tilskuere i Sundby Idrætspark, der troede på at hjemmeholdet skulle få udbytte på dagen. I det 80. minut gjorde Lucas Ohlander dog det til 2-3, og blot to minutter senere udlignede Samson Lyede på et flot mål efter et hjørnespark.

Men da den lokale helt og anføre Lukas Engels i det sidste minut af den regulære tid gjorde det til 4-3 gik de lokale fans fuldstændig i ekstase. Liverpool skulle bruge en hel kamp il at hente Barcelonas 3-0 føring, men Fremad Amager skulle blot bruge ti minutter til at score de tre afgørende mål. Amager-holdet gjorde det ellers umuligt og vendte 0-3 til 4-3.

Med sejren er Fremad Amager fortsat med i toppen af NordicBet ligaen. Amager-holdet er nr. fire med 47 point, og har skabt et hul til nr. fem og seks, FC Fredericia og Lyngbys med 43 point. Silkeborg fører med 54 point, Viborg er nr. to med 50 point og Næstved nr. tre med 48 point. Vinderne af ligaen rykker direkte i Superligaen, mens nr. to og tre skal spille kvalifikationskampe.