Læs om de mest populære sportsgrene at spille på

Online casinoer er fyldt med sportsbetting, og den rivende udvikling der har været de senere år har betydet, at du efterhånden kan spille på noget døgnet rundt. Men ligesom alt andet, så er der sæsoner og døde perioder, når det kommer til sportsbetting, selvom arrangørerne i de forskellige discipliner gør et stort stykke arbejde for, at netop deres event ikke kolliderer med en anden stor event, som kan koste seere og salg. Nedenfor kan du læse om det mest populære sport, og hvilke turneringer, der er populære at spille på.

Tennis:
Det kommer muligvis bag på nogen, men tennis er helt oppe blandt de mest populære discipliner, at spille på. Det skyldes strukturen på tennissæsonen, som betyder, at der stort set altid er turneringer året rundt. De største turneringer er Australian Open, som spilles i januar, French Open, som spilles i maj, Wimbledon, som er den mest prestigefyldte turnering spilles i juni, og slutteligt US Open, som spilles i oktober. Det er de fire Grand Slams, og de er altid attraktive at spille på, grundet den store mediedækning, hvor det er muligt at se de fleste kampe. Endvidere er der populære turneringer som Queen’s, Miami Open og Indian Wells, som også er store turneringer, og attraktive at spille på.

De store amerikanske discipliner:
Ishockey, basketball og amerikansk fodbold er særdeles populært i USA, men tendensen viser også, at det bliver mere og mere populært i Europa. Den øgede interesse betyder også, at det bliver attraktivt for spilfirmaerne, at udbyde flere og flere odds, da omsætningen stiger. I den amerikanske NHL, NBA og NFL har de grundspillet og slutspillet, hvilket strækker sig over en hel sæson, og derved bibeholder spændingen hele vejen igennem. Og netop derfor er det også attraktivt at spille på. Specielt i NFL kulminerer det med den største sportskamp der findes, når Super Bowl løber af staben i starten af året.

Fodbold:
Det kommer nok ikke bag på nogen, at fodbold er den mest populære sport, når det kommer til sportsbetting. Udover de store og populære ligaer, som Premier League, Serie A og La Liga, så er der også Champions League, EM og VM. Champions League kører året rundt med runder på forskellige tidspunkter af året, hvor specielt første halvdel af kalenderåret er attraktivt med store knald eller fald kampe. Dog er det knap så stort som EM, som løber af staben hvert fjerde år, mens intet kan måle sig med VM, som også kører hvert fjerde år. Mediedækningen og en eventuel dansk deltagelse gør, at det er noget danskerne følger helt tæt. Det er verdens største sportsturnering, hvor finalen tidligere har haft over 1 milliard seere. Der er ekstra antal markeder man kan spille på til hver eneste kamp, og alt dette gør det til noget helt specielt, når man som sportsbetter spiller på VM slutrunden.