Amerikansk investor køber sig ind i FC Helsingør

En amerikansk investeringsgruppe med amerikaneren Jordan Gardner i spidsen har købt 51% af aktiemajoriteten i NordicBet ligaklubben FC Helsingør.

Investeringen er faldet på plads efter lange forhandlinger, hvor parterne har haft god tid til at lære hinanden indgående.

FC Helsingør har ambitioner om at være fast blandt de 15 bedste klubber i Danmark, og skal have fokus på udvikling af talenter til videresalg, gerne til udlandet eller topklubber i Danmark. Der vil både være tale om danske talenter, især fra Helsingørs opland i Nordsjælland, krydret med de bedste talenter fra den amerikanske investorgruppes kontakter i USA.

Jordan Gardner indtræder i første omgang som bestyrelsesformand for aktieselskabet FC Helsingør A/S, mens nuværende formand Finn Moseholm fortsætter som bestyrelsesformand på foreningssiden. Janus Kyhl fortsætter som administrerende direktør i FC Helsingør.