Alpin VM i Åre er blevet certificeret

Den 4. til 17. februar skal der afholdes VM i alpine skidiscipliner i svenske Åre. Mesterskaberne er som de første nogensinde blevet certificeret efter ISO 20121 standarden. Standarden er en international af slagsen til events. Denne gælder for hele forberedelsesfasen og gør det muligt for personale at implementere holdbare rutiner.

Mesterskaberne har kunne overføre arbejdsmetoderne beskrevet i certificeringen til at integrere miljømæssige, økonomiske og sociale hensyn i alle forberedelserne.

“Certificeringen har hjulpet os at sikre at vi gennem hele organisationen arbejder konsekvent og struktureret mod de holdbarhedsmål vi selv har sat op, som at være det første fossilbrændselfrie verdensmesterskab nogensinde”, udtaler Niklas Carlsson fra Åre 2019.