Diverse sport

20 kampe uden AGF-sejr

AGF og FC København spillede søndag 1-1 i et superliga opgør i Aarhus. Dermed er der spillet 20 kamp i træk mellem de to store klubber uden AGF sejr. De seneste 19 indbyrdes opgør har budt på 10 sejre til københavnerne og 9 uafgjorte.

Men det var tæt på for aarhusianerne søndag. Victor Fisher udlignede nemlig først i kampens overtid. Jens Stage scorede til 1-0 på et kontraangreb efter 36 minutter.

I øvrigt brændte Kenan Kodro et FCK-straffe eler blot otte minutters spilletid. Et straffespark som FCK-træner Ståle Solbakken ville have haft Fisher til at sparke.

AGF er fortsat eneste ubesejrede hold i indeværende Superliga sæson. Det er dog kun blevet til en enkel sejr. FCK København fører superligaen, men kan passeres af Aab mandag.