Commonwealtz Games-sølv til Linda Villumsen

Commonwealtz Games i Brisbane, Australien slutter søndag. Lørdag blev landevejsløbene afviklet. Hos herrerne sejrede australske Steel Von Hoff, der til dagligt kører for BennelongSwissWelness Cycling Team, men tidligere har kørt for både Garmin og One Cycling foran Jonathan Mould, der repræsentere Wales og Clint Hendricks fra Sydafrika. Hos kvinderne sejrede Chloe Hosking fra Australien foran Georgis Williams fra New Zealand og Danielle Rowe, der repræsenterer Wales.

På enkeltstarterne blev det hos herrerne til guld til Cameron Meyer fra Australien, der til dagligt kører for Mitchelton-Scott. Sølv til engelske Harry Tanfield og bronze til Hamish Bond, der repræsenterer New Zealand. Hos kvinderne blev det til sølv til tidligere dansker Linda Villumsen, der nu repræsenterer New Zealand. Australske Katrin Garfoot vandt enkeltstarten, mens engelske Hayley Simmonds hentede bronzemedaljen.

Det er den tredje medalje Linda Villumsen har vundet ved Commonwealth Games

I landevejsløbet måtte Linda Villumsen nøjes med en tolvteplads.