Danskerteam vinder af WorldTouren

Quick-Step Floors eller bare The Wolfpack som teamet kalder sig med danskerne Michael Mørkøv og Kasper Asgreen i ryttertruppen, Brian Holm som sportsdirektør og også med dansk mekaniker og pressechef kan kalde sig for verdens bedste cykelteam. Teamet ender nemlig øverst på den internationale cykelunions WorldTours teamrangliste med mere end 13.000 point.

15 forskellige ryttere har vundet cykelløb for det belgiske team i 2018. I alt er der vundet 73 cykelløb i 22 forskellige nationer. 37 sejre er hentet på øverste niveau på WorldTouren.

Blandt andet har teamet vundet løb 3 Harelbeke, Dwars door Vlaanderen, Ronde van Vlaanderen, Flèche Wallonne, Liège–Bastogne–Liège, Clasica San Sebastian og Cyclassics Hamburg. Desuden har Mørkøv vundet DM og så var Asgreen med da VM i holdløb blev sikret.