Tæt bundkamp i NordicBet ligaen

Bundkampen i NordicBet ligaen har udviklet sig til en tæt affære. Søndag slog Fremad Amager på hjemmebane i Sundby Idrætspark nemlig nedrykkerne fra FC Helsingør. Dermed har de to hold begge 14 point. Fremad Amager er dog under nedrykningstregen grundet dårligere målscore, men har også spillet en kamp mindre. FC Roskilde er efter et nederlag til Thisted isoleret i bunden med blot 8 point. Lige foran Helsingør er Lyngby placeret med 15 point. Lyngby måtte søndag notere et 1-0 nederlag til formstærke Næstved, der dermed for alvor er ved at blandt sig ind i topkampen. Hvidovre bevæger sig til gengæld stille og roligt væk fra bundkampen. Senest med en overraskende 2-0 sejr over topholdet HB Køge. Helt øverst i ligaen er Viborg FF, der dog søndag måtte nøjes med 1-1 hjemme mod Silkeborg.