Badminton

Ni danske badmintonspillere udtaget til OL i Paris.

De færreste glemmer næppe Viktor Axelsens gyldne glædestårer efter OL-triumfen i Tokyo 2021. Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersens fantastiske sølvmedalje i Rio 2016 vækker også smukke badmintonminder. Eller hvad med Poul-Erik Høyers jubelbrøl og OL-guld i Atlanta 1996? 

Sådan kunne vi blive ved. Danske badmintonspillere har leveret et væld af fantastiske olympiske præstationer og oplevelser, siden sporten kom på OL-programmet i 1992.  

Nu står dansk badminton endnu engang klar til at samle danskerne om fjerbolden til OL. Danmarks Olympiske Komité har udtaget de ni spillere, der til sommer indtager Porte de la Chapelle Arena i Paris ved den olympiske badmintonturnering. 

De ni spillere er:
Mia Blichfeldt, (damesingle)
Anders Antonsen, (herresingle)
Viktor Axelsen, (herresingle)
Sara Thygesen og Maiken Fruergaard, (damedouble)
Anders Skaarup Rasmussen og Kim Astrup, (herredouble)
Alexandra Bøje og Mathias Christiansen, (mixeddouble)