Datoer for VM badminton i Danmark 2021

Det internationale badmintonforbund (BWF) har netop offentliggjort, hvilke datoer Thomas & Uber Cup kommer til Danmark i 2021.

Det sker den 9.-17. oktober, at verdensmesterskaberne for herre- og damelandshold for første gang nogensinde samlet kommer til Europa, når Ceres Arena, Aarhus, lægger baner til badminton i verdensklasse.

“Vi er rigtig glade for, at vi i samarbejde med BWF, vores sponsorer og partnere er lykkes med at finde nogle nye datoer for Thomas & Uber Cup i 2021. Forhåbentlig vil vi her være på den anden side af Covid-19, så flere danske og udenlandske fans får oplevelsen af at se verdens bedste badmintonspillere live i en af verdens bedste event-lande, hvor vi vil lægge os i selen for at skabe den badmintonfest, vi alle har savnet og ventet på”, siger Badminton Danmarks direktør, Bo Jensen.

Mesterskaberne var oprindeligt planlagt til at blive afviklet i 2020.