Vingegaard hyldes i København. Se ruten her

Onsdag hyldes Danmarks Tour de France-vinder Jonas Vingegaard i København.

Fra lufthavnen vil Jonas Vingegaard igen i år blive kørt i kortege mod Rådhuspladsen, hvor der venter en hyldest på den legendariske balkon, som kun de allerbedste, danske sportsfolk får lov til at opleve. Senere venter endnu en hyldest i Tivoli, med masser af underholdning for de mange fans.
 
Program:
12:00 Jonas Vingegaard køres i kortege fra lufthavnen til Rådhuspladsen. Kortegen starter i krydset ved Tårnbyvej, Saltværksvej og Amager Landevej. Herefter køres mod Københavns Rådhus.
13:00: Vingegaard ankommer på balustraden, Københavns Rådhus.
13:40: Hyldest af Vingegaard på balkonen.
16:00: Vingegaard hyldes i Tivoli sammen med nogle af de andre danske Tour-helte.
 

Langs ruten mod Rådhuspladsen er der mulighed for at hylde Jonas Vingegaard, når han kører af sted i bil ledsaget af Københavns Politi.
 
Optoget begynder i krydset mellem Tårnbyvej, Saltværksvej og Amager Landevej. Her kører de ad Amagerbrogade, Christmas Møllers Plads og Torvegade.
 
Dernæst kører optoget over Knippelsbro, ad Vindebrogade og Stormgade.
 
Efterfølgende drejer de ned ad H.C. Andersens Boulevard og ind på Rådhuspladsen, hvor der sidste år var pakket af mennesker, der modtog den danske Tour-helt.
 
Af hensyn til egen og andres sikkerhed, henstiller Københavns Politi til, at alle der ønsker at hylde Jonas Vingegaard langs ruten, forbliver på fortovet.
 
Det er ikke muligt at tage imod Jonas Vingegaard i lufthavnen, da Jonas Vingegaard ikke kommer ind via ankomsthallen.

Husk at du kan købe bogen De Danske Tour de France-Helte og mange andre bøger via Sportsbog.dk.