22 danske atleter deltager i OL-åbningsceremonien

Fredag klokken cirka 21.30 japansk tid leder fanebærerne Sara Slott Petersen og Jonas Warrer det danske OL-hold ind på det olympiske stadion i Tokyo til åbningsceremonien.

Det danske hold til OL-indmarchen består af både atleter, trænere og stabsmedlemmer, og der er store forventninger til en mindeværdig oplevelse. Som olympiske åbningsceremonier altid er.

De danske atleter, som deltager i åbningen, er klar og glæder sig til at opleve ceremonien på tætteste hold, fortæller chef de mission for det danske hold, Søren Simonsen: ”Åbningsceremonien ved et OL er altid noget helt specielt og et minde for livet. Det bliver det også i år, selvom det bliver uden tilskuere. Det er et magisk øjeblik, når OL-flammen tændes, og hele verdens øjne er rettet mod Tokyo. Vi glæder os helt vildt til at gå ind på det olympiske stadion og repræsentere Danmark foran hele verden,” siger Søren Simonsen.