Stortalent dedikerede sejr til skadet holdkammerat

21-årige belgiske Remco Evenepoel fra Deceuninck – Quick-Step teamet holdte Fabio Jakobsens rygnummer frem, og dedikerede sin sejr på lørdagens fjerde etape af Polen Rundt til sin holdkammerat, der kom alvorligt til skade på første etape.

Etapen, fra Bukovina Resort til Bukowina Tatrzańska over 153 kilometer,  var løbets kongeetape og det unge talent kørte solo i mere end 50 kilometer inden han kunne juble over den store triumf.

“Jeg ville give noget til Fabio i dag! Efter første etape havde vi alle en hård tid, men blev sammen og hele verden kunne i dag se hvor stærkt dette team er. De gode nyheder om Fabio vi fik igår, gav et kæmpe moral-boost, og derfor ville jeg gøre noget i dag. Det var derfor jeg før etapen bad om hans rygnummer, og da jeg fik det i mine hænder fik jeg en speciel følelse”, udtalte Remco Evenepoel efter sejren.

Danske Jakob Fuglsang fra Astana blev nr. to på etapen, et minut og 48 sekunder efter den 21-årige belgier. I klassementet er Evenepoel og Fuglsang også nr. et og to. Løbet slutter søndag.