Kommer Froome med i Tour’en?

De var næsten uundgåeligt efter offentliggørelsen om skiftet til Israel Start-Up Nation teamet fra næste sæson. Altså spekulationerne om Chris Froome kommer til at køre Tour de France for Team Ineos i 2020.

I en podcast på SBS spekulerer sportsdirektør på Mitchelton-Scot, Matt White i, at der ikke bliver plads til Froome på det britiske team, der også omfatter de to seneste Tour-vindere Egan Bernal og Geraint Thomas. Hos Velonews.com skriver de, at de har forsøgt at få en kommentar fra teamet om Froomes deltagelse i Tour’en, men at dette ikke er lykkedes.

Froome, der har vundet fire Tour de France, forventes at køre Critérium du Dauphiné, hvorefter Team Ineos vil udtage Tour-holdet.

Den 29. august indledes Tour de France.

Husk at den 6. juli udkom den nye Tour de France bog, De Danske Tour de France helte. Med den bliver du helt klart til årets Tour, og får det hele store overblik over de danske præstationer i løbet. Bestil bogen nu her.