Topnyheder

Den største danske sportsstjerne kåres den 16. oktober

Caroline Wozniacki, Michael Laudrup og Wilson Kipketer er blot tre af de 125 legender, der er nomineret til titlen ’Den største af de største sportsstjerner’, og som deltager i det store hyldestshow i DR Koncerthuset den 16. oktober.

Udover en række tidligere og nuværende sportsstjerner deltager blandt andre H.K.H. Kronprins Frederik og fodboldlandstræner Kasper Hjulmand i fejringen.

Anledningen til DR-showet er, at DIF så dagens lys for første gang i 1896 og dermed fejrer 125-års jubilæum i 2021. En del af fejringen består i at hylde de største sportslegender, og derfor har DIF givet sit bud på de 125 største danske sportsstjerner. Efter et større detektivarbejde er det lykkedes at finde slægtninge til en lang række af de sportsprofiler, som ikke er her mere. Således vil over 100 af navnene – enten sportsstjernen selv eller efterkommere – være repræsenteret i DR Koncerthuset til den historiske fest.

Se listen over de 125 nominerede sportsstjerner.