Astralis og HP forlænger og udvider stor sponsor-aftale

E-sportvirksomheden Astralis Group og IT-virksomheden HP forlænger og udvider selskabernes sponsor- og samarbejdsaftale. Det er tredje gang partnerne forlænger den markante aftale, som denne gang udvides til at inkludere både Counter-Strike og League of Legends holdene, udstyr til den kommende to-etagers Astralis Flagship Store og gaming-center ved Tivoli i det centrale København, samt kommende Astralis faciliteter i Danmark og internationalt.

 Vores samarbejde med HP har igennem alle årene været et nøgle-partnerskab og det faktum, at vi nu er i stand til at udvide samarbejdet til at dække både vores Counter-Strike og vores League of Legends hold, vores kommende to-etagers Flagship Store og gaming facilitet ved Tivoli, samt eventuelt kommende lokationer, er et stærkt signal omkring begge parters store dedikation til samarbejdet”, udtaler Jakob Lund Kristensen, medstifter af Astralis og Astralis Group.

Vi er selvfølgelig virkelig stolte over at forlænge og udvide vores stærke partnerskab med Astralis Group. Begge selskaber er pionéer på hver deres område og sammen vil vi fortsætte arbejdet for at skubbe til grænsnerne for hvad gaming kan og støtte op om de positive aspekter i gaming og esport. Hos HP søger vi altid at skubbe til udviklingen for, hvad der er muligt via innovation og en constant udvikling af proukter i det store udvalg af OMEN gaming udstyr og support systemer via OMEN Gaming Hub”, forklarer Rasmus Fredholm Samsøe, der er Marketing Manager hos HP.