CyklingTopnyheder

Bjarne Riis forlader cykelteam

Den danske teammanager Bjarne Riis forlader det sydafrikanske NTT Pro Cycling efter 2020. Det meddeler teamet onsdag i en pressemeddelelse.

“Jeg vil gerne takke Bjarne for den erfaring og lederskab han har bragt ind i vores miljø og det bidrag han gav. Vi ønsker ham det bedste for fremtiden”, udtaler teamejer Douglas Ryder.

“At have været en del af NTT Pro Cycling i et unikt år har været en stor oplevelse. Jeg har stor respekt for for teamet som Doug har bygget, og jeg vil tanke ham for muligheden. Jeg ønsker dem det bedste i fremtiden”, udtaler Bjarne Riis i pressemeddelelsen.

Dermed er alle planer om at Riis samt partnere Jan Bech Andersen og Lars Seier Christensen skulle købe en del af teamet også droppet.

NTT trækker sig som sponsor for teamet efter 2020, men Douglas Ryder har udtalt, at han er optimisk omkring en anden løsning til at køre teamet videre på.

Rytterne Michael Valgren, Michael Carbel og Andreas Stokbro samt sportsdirektørerne Lars Michaelsen, Lars Bak og Daniel Foder arbejder lige nu for teamet.