Storsejr til Fremad Amager i pokalturneringen

Fremad Amager er blandt de mest scorede hold i de danske liga’er i denne sæson. I 1. division, hvor holdet er placeret som nr. fem, er det kun Silkeborg, på andenpladsen, der har scoret flere mål end Fremad Amager efter elleve spillerundet. De to klubber har scoret henholdsvis 29 og 28 mål.

Onsdag fortsatte Amager-klubben den ivrige målscoring, da det blev til en 5-1 sejr i Sydbank pokalturneringens tredje rundt ude over Hedensted.

Samson Iyede gjorde det til 0-1 til københavnerne efter et kvarters spil på et hovedstød. Emmanuel Toku gjorde det til 0-2 syv minutter inde i anden halvleg. Kort efter reducerede Andre Giveskov, men Fremad Amager gik overtaget igen. Det blev 1-3 ved et selvmål. Fremad Amagers topscore Kristoffer Munksgaard gjorde det til 1-4 og unge Olakunle Olusegun til slutresultatet.

Hedensted havde i øvrigt i anden runde slået 1. divisions tophold Viborg FF 3-1.