Dansk fodbold

Ny sportsdirektør hos FC København

Superligaklubben F.C. København får ny sportsdirektør, når Sune Smith-Nielsen overtager det øverste sportslige ansvar i klubben den 1. juli 2024.

”Vi anser Sune Smith-Nielsen for at være en af Danmarks største fodboldfaglige kapaciteter. Han er en stærk leder, som med et sikkert strategisk fokus formår at skabe performance miljøer på højt internationalt niveau. Vi kender hans ærgerrighed og dedikation, og for os er han den helt rigtige til jobbet som sportsdirektør. Derfor er vi rigtigt glade for, at Sune har takket ja til at blive vores nye sportsdirektør,” siger bestyrelsesformand, Henrik Møgelmose.

Sune Smith-Nielsen har, udover en stærk fodboldfaglig profil, været divisionstræner og har desuden læst en master i Human Resource Management på Copenhagen Business School. Han kommer fra en stilling som udviklingsdirektør i F.C. København og har været i klubben i snart 16 år.

Sune Smith-Nielsen overtager posten som sportsdirektør fra Peter Christiansen, der skifter til VfL Wolfsburg 1. juli.