Topnyheder

Se oversigt med vindere af DM-ugen

Efter en uge med konkurrencer og fordeling af medaljesæt blev DIF DM-ugens sidste danmarksmestre fundet søndag aften.

Det skete, da Torben Vous, Ilse Larsen og Henry Larsen kastede sig til guldmedaljer til DM i Petanque (triple-mix) i hjertet af Herning.

Dermed slutter de tre nybagte danmarksmestre sig til en fornem liste af danske atleter, der nu kan kalde sig DM-guldvindere under DIF DM-ugen 2024.

Blandt de mange hædrede atleter finder vi cykelrytterne Rebecca Koerner og overraskelsen Rasmus Søjberg, OL-skytte Rikke Mæng Ibsen, kajakverdensmester Mads Brandt Petersen, OL-løber Alberte Kjær Pedersen og mange, mange flere.

Det hele er foregået på stemningsfulde venues i Herning Midtby, området omkring Herning Atletikstadion og Sportscenter Herning som de gennemgående centre courts. 

”Godt 3.000 atleter har været i aktion i Herning, og de har alle kæmpet forbilledligt til den helt store guldmedalje. Vi har været vidne til store præstationer i vidt forskellige sportsgrene, der har vist sig fra sin bedste side henover hele ugen. Stort tillykke til alle de nykårede danmarksmestre, der har kæmpet passioneret og dedikeret for deres mål. DIF DM-ugen har endnu en gang vist sig som en kæmpe fest for atleter, tilskuere, seere og ikke mindst alle de frivillige,” siger Morten Mølholm, direktør i DIF.

DIF DM-ugen 2024 er dermed officielt slut. I 2025 er Aalborg tilbage som vært, hvorefter den store sportsfest vender retur til Herning i 2026.

Se listen over guldvinderne fra de mange sportsgrene her:
https://www.dif.dk/dm-ugen/resultater-2024