Ishockeyforbund overvejer at fratage Hviderusland VM-værtskab

Det internationale ishockeyforbunds (IIHF) præsident René Fasal har nu indrømmet, at forbundet undersøger mulighederne for at fratage Hviderusland deres værtsskab for årets ishockey-VM. Planen var, at Hviderusland og Letland skule dele værtskabet.

Men den stigende urolighed i Hviderusland samt den internationale kritik af landets præsident Alexander Lukashenko plus Covid-19 situationen i landet har altså fået IIHF til at lede efter alternativer.

“Vi taler med repræsentanter fra andre mulige arrangører, der kan organisere VM”, udtaler Fasel ifølge det russiske nyhedsbureau TASS. 

Flere medier har nævnt Rusland som en mulighed samt muligheden for at Letland overtager hele værtskabet.

Ishockey VM 2021 er planlagt til at blive afviklet den 21. maj til 6. juni.