AGF har fundet ny sportschef

Den 1. marts tiltræder Hans Jørgen Haysen som ny sportschef i AGF.

45-årige Hans Jørgen Haysen har siden 2014 været sportschef i SønderjyskE og haft stor andel i den sportslige fremgang, Superliga-klubben har oplevet. Netop den erfaring og de resultater, han her har opnået, har vægtet højt i ansættelsen, understreger Jacob Nielsen, adm. direktør i AGF.

“Vi har været igennem en længere proces, hvor vi fra starten har fokuseret på at finde en sportschef, der har et stort kendskab til og solid erfaring med Superligaen. Det lever Hans Jørgen Haysen til fulde op til, og den dialog, vi har haft, har været med til at forstærke, at han er det rigtige match for AGF – både i forhold til værdier og kemi. Han er hårdtarbejdende, han vil vinde, og han har et godt blik for helheden”, udtaler Jacob Nielsen.

Den nu tidligere sportschef i AGF, Peter Christiansen, rykker til FC København.