Ishockey

Ny direktør i ishockeyunionen

47-årige svenske Jonas Torines bliver direktør i Danmarks Ishockey Union (DIU, Det skriver DIU tirsdag aften i en pressemeddelelse. 

“Jonas har dokumenteret sportslige og kommercielle resultater i netop vores sport, og derfor synes vi, at Jonas har en meget spændende og interessant profil til fremtiden for dansk ishockey. Desuden har Jonas haft stor berøringsflade med samarbejdet mellem ungdom og eliten i Timrå”, siger Henrik Bach Nielsen, formand for Danmarks Ishockey Union, i pressemeddelelsen. 

“Det er en stor ære for mig at blive tilbudt jobbet som direktør i DIU. Jeg glæder mig til, sammen med alle klubberne, mine nye kolleger på kontoret og bestyrelsen, at medvirke til at videreudvikle de flotte resultater, som dansk ishockey har leveret de seneste mange år”, udtaler Jonas Torines.