Diverse sportTopnyheder

De fem første nomineret til Årets Sportsnavn

Danmarks Idræts Forbund har nomineret de første fem til kåringen af Årets Sportsnavn 2022.

De fem navne er Tour de France vinder Jonas Vingegaard, der må være den største favorit paradressurrytteren Katrine Kristensen, speedwaykøreren Leon Madsen, der endte som to i årets VM-serie, badmintonspilleren Viktor Axelsen, der modtog prisen i 2021 og i år blev verdensmester, samt golfspilleren Nanna Koerstz Madsen, der vandt en i en LPGA-turnering i Thailand tidligt på året.

Har du brug for adspredelsen imens du venter på, hvem der får prisen, så kan du hygge dig med casino eller du kan bette via 20Bet, hvor der venter rigtigt mange spændende muligheder og mange gode oplevelser.

Der vl blive nomineret yderligere atleter. I alt 15 vil blive nomineret, og siden vil feltet blive skåret ned til tre atleter. Prisen uddeles til januar.

Årets Sportsnavn er den mest prestigefyldte sportspris i Danmark. Det er Danmarks Idrætsforbund og Jyllands Posten, der uddeler den. Den blev første gang uddelt i 1991, hvor svømmer Mette Jacobsen fik prisen. Siden har store profiler som cykelrytter Mads Pedersen, svømmer Pernille Blume, tennisspiller Caroline Wozniacki, bokser Mikkel Kessler og mange andre modtaget prisen.