NordicBet LigaenTopnyheder

Sejre til tophold i NordicBet ligaen

Vejle og Fredericia hentede lørdag tre point i NordicBet ligaen.

Vejle slog på udebane et andet tophold, Kolding IF, 1-0. Målet blev sat ind af Tobia Mølgaard efter 76 minutters spil.

FC Fredericia slog Fremad Amager hjemme 3-1. Udeholdet kom ellers foran ved Kristoffer Mungaard efter 27 minutter. Dette efter en lang stigning fra Reda Rabe.  Mathias Johansen udlignede kort inden pausen efter en hjørnesparks situation. Mens Jacob Buus, på hovedstød, og Dennis Høegh, i kampens sidste minut, scorede de to mål i anden halvleg. Fremad Amager fik desuden Reda Rabel udvist efter to advarsler. Kampen måtte i en periode afbrydes grundet torden.

Vejle er front af ligaen med 51 point. Fredericia har 42 point, mens Viborg FF har 41 point og skal søndag møde Hvidovre på udebane.