NordicBet Ligaen

Fremad Amager sejrede via selvmål

Det var måske ikke verdens mest velspillede fodboldkamp. Men det var tæt og dermed spændende, da Fremad Amager og Næstved onsdag mødtes i NordicBet liga’en. Det kunne være gået begge veje. Men det endte med en smal hjemmesejr i Sundby Idrætspark.

1-0 vandt hjemmeholdet. Målet var et selvmål af Næstveds målmand Mikkel Bruhn, der efter et hjørnespark af Pierre Larsen på mærkværdig vis ekspederet bolden i mål. Dette var kort inden pausen. I anden halvleg pressede Næstved mest, men fik ikke scoret. I kampens sidste minut blev Fremad Amagers Lucas Engel desuden udvist for at forsøge at filme sig til et straffespark. Dette i en meget mærkværdig situation.

Det sluttede med en hjemmesejr. Dermed er Fremad Amager nr. seks i ligaen med 31 point, og kom lidt væk fra nedrykningsfaren Næstved er næstsidst med 22 point.

Onsdag spillede HB Køge og FC Fredericia desuden 2-2. Fredericia er dermed på andenpladsen med 39 point.