Olympiske lege

Bueskytten Kirstine Danstrup Andersen udtaget til OL

Danmark får en kvindelig bueskytte med til OL Paris 2024. Det stod klart, efter Danmark i sidste uge officielt fik tildelt en kvoteplads i disciplinen recurve, og nu har DIF, der er Danmarks Olympiske Komité, udtaget 26-årige Kirstine Danstrup Andersen til legene i Paris, der begynder om mindre end en måned. Udtagelsen sker på baggrund af en indstilling fra Bueskydning Danmark.

”OL har været min største drøm og mit mål, siden jeg var 13 år. Det, at blive udtaget til at repræsentere Danmark ved OL, er den største anerkendelse, jeg kan forestille mig, og det motiverer mig til at blive ved med at arbejde. Træningen går i den rigtige retning, og jeg glæder mig – ikke mindst til at hente en masse erfaringer med hjem, så jeg kan stå endnu skarpere I fremtiden. Jeg vil give alt, hvad jeg har, i Paris og kæmpe indtil den allersidste pil er skudt,” siger Kirstine Danstrup Andersen.

Bueskydningskonkurrencerne til OL afvikles i fantastiske omgivelser centralt i Paris på Esplanade des Invalides. De første pile i de indledende runder sendes afsted allerede 25. juli, dagen før den officielle åbning af OL.