Line Baun Danielsen bliver OL-vært hos Discovery: “Jeg troede aldrig, jeg skulle tilbage på skærmen.”

Et allerede stjernespækket OL-værtshold oprustes med en garvet studievært, når Line Baun Danielsen efter knap fem års fravær får comeback på skærmen. Line bliver en del af Discoverys stærke værtshold under De Olympiske Lege Tokyo 2020, der løber af stablen fra 23. juli til 8. august. 

Med et CV der tæller jobs som bl.a. tv-vært, journalist, kommunikationsrådgiver, blogger og tidligere ishockeyspiller, kan seerne se frem en erfaren og rutineret vært, der med sin store sportsviden og tv-vanthed ligeledes selv ser frem til jobbet med stor ære og ydmyghed, og som glæder sig til at vende tilbage til skærmen og ikke mindst sportens verden.

OL er noget af det største at dække som tv-vært. Jeg har dækket to gange OL før,  Barcelona 1992 og Sydney 2000. Der er så meget på spil for atleterne og nationerne – så som sportsjournalist, der stadig elsker sport, forventer jeg topunderholdning, spænding, følelser og selvfølgelig toppræstationer af verdens dygtigste idrætsstjerner“, siger Line Baun Danielsen. 

Selvom Line et kort øjeblik var i tvivl om, hvorvidt hun skulle takke ja, blev overvejelserne korte af én simpel årsag. 

Man kan ikke sige nej til at dække OL. Så simpelt er det. Og på en eller anden måde er det en cirkel, der bliver afsluttet i min TV-karriere. Jeg startede på sporten på TV2 for 33 år siden – det her føles så rigtigt og stort. Og selvom jeg har været væk fra TV og ikke mindst sportsjournalistikken i mange år, er det ligesom cirkushesten, der lugter savsmuld. Jeg har sagt ja med både ydmyghed og stolthed, og seerne kan forvente en velforberedt vært med sommerfugle i maven”, siger Line Baun Danielsen og tilføjer: “Og ærligt, så er det modigt af Discovery at satse på en snart 60-årig kvindelig vært og matche hende med en 27-årig mandlig vært. En ‘lige højre’ til alderskonventionerne“.