Flere end 180 danmarksmesterskaber på fire dage

Med flere end 180 danmarksmesterskaber i 52 sportsgrene er der lagt op til store sportslige oplevelser, når DM-ugen afholdes i Aalborg fra den 23.-26. juni. Kunsten bliver at vælge i det mangfoldige program.

End ikke Danmarks hurtigste mand kan nå rundt til alle DM-ugens mange mesterskaber. Programmet er nu klar og det bliver en buffet af dansk elitesport – fra de klassiske idrætter som atletik og svømning til de mere ukendte som biathlon orientering og funktionel fitness.

Udpluk fra programmet

DM-ugens program giver publikum mange muligheder: Snup en torsdags-is midt i Aalborg og mærk suset, når cykelsportens stjerneryttere passerer i fuld hast. Kom weekenden i møde på Honnørkajen, hvor et specialbygget anlæg giver publikum mulighed for at komme helt tæt på, når længdespringerne får sandet til at fyge om ørerne i de uvante rammer med Limfjorden som bagtæppe.

Lørdag kan kaffen indtages ved Aalborg flyvestation, når rallykørerne trykker speederen i bund. Er man derimod nysgerrig på at se Danmarks bedste high divere jagte det perfekte spring, er det Limfjordsbroen, man skal tage til. Søndag er DM-ugens sidste dag, og her kan man runde af med at se morgendagens store tennisstjerner, Danmarks mest talentfulde break dansere eller opleve atletik og trampolindisciplinerne, når de er bedst.

Alt dette er blot et udvalg fra DM-ugens program. På hver venue står sportsoplevelserne i kø. De leveres af atleter fra alle regioner af Danmark og blandt de flere end 2.000 atleter er der både tidligere olympiske deltagere, verdensmestre, europamestre men også morgendagens stjerner.

Så pakket bliver dagene

Torsdag: Tre sportsgrene fra 9.30-20.00 fordelt på tre konkurrencesteder
Fredag – 11 sportsgrene fra 9.30-22.30 fordelt på ti konkurrencesteder
Lørdag – 34 sportsgrene fra 9-22.30 fordelt på 20 konkurrencesteder
Søndag – 23 sportsgrene fra 8-21.30 fordelt på 12 konkurrencesteder

Et mere detaljeret program kan ses på www.dmugen.dk samt i DM-ugens app. Bemærk at programmet er med forbehold for ændringer.