SportspriserTopnyheder

Caroline Wozniacki i Sportens Hall of Fame

Caroline Wozniacki blev lørdag aften optaget som nyt medlem i dansk idræts fineste selskab, Sportens Hall of Fame. Den tidligere tennisstjerne var i Jyske Bank Boxen i Herning medvært på Sport 2022-showet, og i den forbindelse blev det afsløret, at hun er medlem nummer 39 i det eksklusive selskab af danmarkshistoriens bedste atleter.

Den nu 32-årige Wozniacki kan se tilbage på en karriere, som gjorde hende til en verdensstjerne. I en tidlig alder proklamerede hun, at hun ville være verdens bedste, og det lykkedes. I alt lå hun nummer et på verdensranglisten i 71 uger, hun vandt 30 turneringer på WTA Touren, hun vandt Grand Slam-turneringen Australian Open, og hun var dansk fanebærer ved OL i Rio.

”Det er en kæmpe ære for mig at komme med i det selskab og blive en del af dansk sportshistorie. Mange af medlemmerne har jeg støttet på stadions og foran tv’et, fra jeg var en lille pige. Det er surrealistisk og superfedt, at jeg er blandt dem nu,” siger Caroline Wozniacki.

Foto: Lars Møller