Tidligere FCK-direktør i bestyrelsen i jysk håndboldklub

Tidligere direktør i FC København (FCK) og nuværende direktør for Royal Arena, Dan Hammer, er valgt ind i Skjern Håndbold A/S ́ bestyrelse.

Det er med både stolthed og ydmyghed, at jeg har takket ja til at blive en del af Skjern Håndbold A/S. Jeg elsker lokale fyrtårne med nationale, ja internationale ambitioner, og værdimæssigt har jeg følt mig tæt forbundet med klubben og lokalområdet siden mit første besøg med FCK i starten af 00 ́erne.

– Jeg bliver en del af en ekstremt veldrevet klub, hvor store sportslige ambitioner og økonomisk ansvarlighed har gået hånd i hånd i over 20 år nu. Jeg glæder mig til at kæmpe for, at Skjern Håndbold også i de kommende mange år fremstår som en dybt respekteret topklub i dansk elitesport”, siger Dan Hammer.