Olympiske legeTopnyheder

Kirkbi A/S donerer 50 millioner kroner til Paris 2024-forberedelserne

De danske atleter gjorde det fremragende ved OL og PL i Tokyo. Atleterne vandt tilsammen 16 medaljer og skabte dermed masser af store oplevelser for de mange danskere, som fulgte med hjemmefra. En af hemmelighederne bag de flotte præstationer var, at atleterne i forberedelserne til legene nød godt af en række donationer fra danske virksomheder, herunder KIRKBI A/S.

Nu er der godt nyt for de atleter, som har fokus rettet mod OL og PL i Paris i 2024. KIRKBI har indgået en partnerskabsaftale med DIF og Team Danmark frem mod Paris-legene – en aftale med en værdi på 50 millioner kroner.

Aftalen skaber stor glæde hos DIF, der er olympisk komité i Danmark og desuden ansvarlig for den danske PL-operation.

”Jeg er simpelthen så stolt og taknemmelig for den opbakning, KIRKBI giver OL- og PL-atleterne. Det kan ikke overvurderes, hvor vigtig støtten var i forbindelse med Tokyo-legene, og derfor er jeg utrolig glad for, at KIRKBI A/S også bakker atleterne op frem mod Paris-legene. Støtten kommer igen til at gøre en enorm forskel for atleterne,” siger Hans Natorp, formand for DIF.