FCK skifter træner

De danske fodboldmestre, FC København, har fået en dårlig start på sæsonen, og skifter nu træner. Jess Thorup stopper med øjeblikkelig virkning.

”Vi har desværre ikke set den udvikling og stabilitet i holdets spil i denne sæson, som FCK bør og skal stå for, og derfor stopper vi samarbejdet med Jess Thorup i dag,” udtaler bestyrelsesformand Allan L. Agerholm.

Til at varetage cheftrænergerningen udnævnes nuværende assistenttræner Jacob Neestrup.

”Vi har i Jacob Neestrup en meget kompetent træner, som indgående kender klubben. Vi ser i Jacob en yderst kvalificeret toptræner, som kan få os ud af den svære spillemæssige periode, som klubben har været igennem i denne sæson,” afslutter Allan L. Agerholm.

Jacob Neestrup er 34 år gammel. Han har tidligere været cheftræner for Viborg FF og har fået sin trænerudddannelse i FCK og altså siden januar 2021 været assistenttræner i FCK.