Håndboldprofil er hudløs ærlig i ny biografi

Klavs Bruun Jørgensen er en af de største håndboldprofiler i Danmark og en person de fleste danskere kender som kompromisløs og temperamentsfuld. I bogen Sort/hvid, udgivet den 13. oktober, ligger Jørgensen kortene på bordet og fortæller sin egen historie.

Læs i bogen om sejrene, nederlagene og en række skandaler.

Men læs også historien om at gå fra et balladebarn til en håndboldstjerne. Bruun Jørgensen har været på en fantastisk rejse, og nu deler han rigt ud af sine oplevelser.

Bogen er på 336 sider, og kan købes i alle boghandlere.

På besøg i St.Pauli, Hamborg ’Reperbahn’ – St.Pauli i Hamborg valgte vi, udsendte fra Bangeforikkeatleve.dk, at gå på opdagelse i et par dage sidst i oktober. The Red Distrikt omtales området for i folkemunde – kendt for to ting: fodbold og underholdning for det mere modne publikum. Altså primært er kendt for sit natteliv med de mange natklubber, nogle mere berygtede end andre. Uanset hvilket tidspunkt på dagen bliver du mødt af blinkende neonskilte med alskens tilbud lige fra ’Sex House’, sex kiosker, Strip Clubs, Gun Shops, KFC, McD, sex bio til op til adskillige FC St.Paulis souvenir butikker fyldt med klubbens merchandise. Vi har sat os for, at finde de lokale og knapt så kendte værtshuse og spisesteder her i Reperbahn – der hvor vi kan møde de lokale stamgæster, snakke med dem og lade dem fortælle netop deres unikke historie. Første valg falder tilfældigt på et indbydende og dragende værtshus i en lille sidegade til Reperbahn, ’Goldenen Handschue’ (Hamburger Berg 2, Hamburg). En lokal pub med højt til loftet, baren er af mørkt træ og patinaen taler sit eget sprog. Her emmer af autenticitet og god atmosfære. Vi bestiller de to mest lokale øl og falder hurtigt i snak med de to karismatiske stamgæster, som vi har slået os ned ved. En ældre og yngre herre, de kommer her dagligt. De bemærker og kommenterer vores valg af de lokale øl – Astra Urtyp & Holsten Edel. Førstnævnte er øllen, som kun de inkarnerede St.Pauli fans drikker, mens sidstnævnte kun er for FC Holstein fans. Mangler:…..Info om filmen Fakta om St. Pauli og Reeperbahn FC St. Pauli er kendt for deres antifascistiske politik og sociale ansvarlighed. Dertil kommer øl kulturen, som vi vender tilbage til senere.