Dansk fodboldSportsøkonomiTopnyheder

UniBet kommer på trøjerne hos FC København

Det bliver fortsat Carslberg, der er hovedsponsor, men fra sommeren 2021 kommer bettingvirksomheden UniBets logo på trøjerne hos fodboldholdet FC København. Carlsberg bliver på trøjeærmet og øger samtidig deres engagement i fanoplevelsen i F.C. København.

”Vi er utroligt stolte over den her nye aftale, hvor Unibet hæver deres engagement markant og dermed bliver ny officiel trøjesponsor i F.C. København,” udtaler FCK-direktør Lars Bo Jeppesen.

UniBet har haft samarbejde med FC København siden 2012. ”Vi har været en del af F.C. København gennem snart et årti, og det er med stolthed, passion, men også respekt, at vi nu kommer på trøjen,” siger Kim Olesen, der er General Manager hos Unibet, og fortsætter: “Vi ved, hvor meget trøjen og klubben betyder for så mange, og vi ser frem til at støtte op om FCK, de mange fans og unikke oplevelser, vi skal have i Parken fremover.”

Carlsberg ønsker blandt andet at medvirke til at bygge en fanpark ved Parken i København.