Interessant navn kommer til Ballerup

Når verdens ældste cykelklub, DBC Ballerup, den 10. til 12. november afvikler tredje udgave af deres 3-dagesløb, bliver der med et interessant navn i feltet.

Ben Wiggins er søn af Bradley Wiggins, der blandt andet har vundet Tour de France og fem olympiske guldmedaljer på banen, men Ben har selv allerede vist sit høje niveau, da han i sommers blev U19 europamester i pointløb. Nu får det danske cykelpublikum lejligheden til at opleve det unge talent.

“Ben Wiggins er en super spændende profil, som vi er stolte af at have med i vores 3-dagesløb. Vi glæder os enormt til tre dage med cykelløb af høj kvalitet og fantastisk stening i Ballerup Super Arena”, lyder det fra DBCs formand Bjarne Kratholm.

Læs mere om løbet og køb din billet via www.dbc3dages.dk.

Og i øvrigt Bradley Wiggins far, australske Gary Wiggins, der døde i 2008, har flere gange kørt det københavnske 6-dagesløb i Forum.  Den historie kan du læse i bogen 50 Utrolige historier fra cykelsporten.