NordicBet Ligaen

Viborg overvintre på 1. pladsen. Hobro over stregen

Efter tre kampen i 1. divison fredag aften ligger det fast, at Viborg FF er på førstepladsen i ligaen indtil den genoptages igen i februar. Klubben fra Domkirkebyen vandt fredag 1-0 på udebane over FC Helsingør, og er dermed oppe på 38 point. Kampens afgørende mål blev scoret af Christian Sørensen efter 65 minutter.

Hobro og Kolding FF spillede fredag 1-1 og dermed har Hobro passeret FC Helsingør, og er på den sjetteplads, der lige præcis giver adgang til slutspillet. Mathias Haarup bragte Hobro foran 1-0 efter blot syv minutters spil, mens Niels Letoft udlignede i det 74 minut. Hobro har dermed 21 point, mens FC Helsingør har 20.

Silkeborg bragte sig op på 31 point med en sikker 4-0 sejr ude over bundproppen Skive IK.