NordicBet Liga klub ansætter ny CEO og sportschef

NordicBet Liga klubben Fremad Amager, der er placeret tredjesidst i Danmarks næstbedste liga, har netop offenligggjort at de har ansat en ny CEO og sportschef.

Den nyansatte CEO er 52-årige Michael Jahn, der dermed kommer til at få det overordnede ansvar for organisationen. Michael Jahn er i forvejen økonomi-ansvarlig i Fremad Amager, og det har han faktisk været i snart tre år, således også under de tidligere ejere F3 Media Group A/S. “Jeg har jo i forvejen et meget indgående kendskab til klubben, og dens store potentiale. Med alle de dygtige mennesker der er involveret i dette her projekt, og de økonomiske muskler der står bag, er jeg overbevist om at det bliver en spændende rejse med en masse succes-oplevelser undervejs,” forklarer Michael Jahn.

Klubbens nye sportschef kommer fra samarbejdspartneren Lucid Sport. Der er tale om Lucid Sports internationale konsulent, russiske Timur Daguev. ”Det er en meget stor chance for mig, og jeg er stolt over at blive sportschef i en klub med historie og traditioner. Jeg kommer til at gå til opgaven med ydmyghed og troen på at jeg med et stærkt samarbejde med den øvrige stab kan være med til at skabe en endnu bedre fremtid for Fremad Amager,” siger Timur Daguev.

Næste kamp for Fremad Amager er mod FC Helsingør hjemme i Sundby Idrætspark, der i øvrigt netop har fået nyt lysanlæg den 21. oktober. Indtil kan du fordrive ventetiden med spil via Cozino.