Fremad Amager henter svensk manager

Den danske NordicBet liga klub Fremad Amager har i svenske Olof Mellberg hentet ny manager. Mellberg blive i Amager-klubben genforenet med Azrudin ”Vali” Valentic. De to har for et par år tilbage ført svenske Brommapojkarna fra Sveriges tredjebedste til bedste række på bare to år. Som spiller nåede Mellberg at repræsentere den italienske storklub Juventus, og det blev også til ophold i bl.a. Aston Villa, Olympiakos, Villarreal og FCK. Derudover er han noteret for hele 117 landskampe for det svenske landshold.

Med tilgangen af Mellberg ændrer Fremad Amager på strukturen i den sportslige stab. Olof Mellberg bliver Manager og Azrudin ”Vali” Valentic overgår til rollen som First Team Coach. Den nye konstellation i Fremad-staben er en model man oftest ser i engelske fodboldklubber.

“Jeg glæder mig rigtig meget til at fortsætte min trænerkarriere hos Fremad Amager. Efter to år som cheftræner for Brommapojkarna har jeg brugt min tid på at følge fodbolden, og det gælder især Fremad Amager, hvor jeg har fulgt min gode ven ’Vali’ og holdets præstationer tæt. Jeg har i samme periode brugt tiden på at læse op på ”Pro License” træneruddannelsen. Nu føler jeg at tiden er inde til at vende tilbage til fodboldverdenen, og jeg ser Fremad Amager som en fantastisk klub til at returnere. Jeg vil gerne takke ejerne og ledelsen for denne mulighed, og håber at jeg i samarbejde med staben, spillerne og fansene kan opleve stor succes,” fortæller Olof Mellberg.